Отворен повик за вработување

Повикот трае до 30 Април 2022

Публицис Медиа го зголемува тимот. Доколку имаш искуство и сакаш да станеш експерт во Digital Campaign Management, Ad Trafficking, Reporting и Digital media planning, или допрва би ја започнал кариерата во дигиталниот маркетинг, пријави се за една од двете отворени работни позиции.

Пријави се за посакуваната позиција

ApplyNow